AgriFriends verwelkomt Global Food Group als nieuwe partner

AgriFriends is het jaar goed begonnen met een uitbreiding van haar partnergroep. Global Food Group uit Weert zal ons collectief met ingang van 2023 komen versterken. Samen zullen we de kloof tussen boeren en burgers verder verkleinen. Want boeren kunnen niet zonder burgers en vice versa.

Publicatiedatum: 02-01-2023

Wie is Global Food Group?

Global Food Group is producent van vloeibare eiproducten. Deze producten worden op twee locaties geproduceerd, beide productielocaties zijn gelegen in zuid-nederland met het hoofdkantoor in Weert. In totaal maken ruim 80 werknemers deel uit van het familie bedrijf dat in 1959 opgericht is door de familie Lemmers.

Wat doet Global Food Group?

Vanuit het hoofdkantoor in Weert begeleidt en regisseert Global Food Group de volledige productieketen van kuiken tot vloeibaar eiproduct.

Partner van AgriFriends

"Wij zijn actief in de agrarisch sector en staan voor kwaliteit. Die passie zien wij dagelijks terug bij alle boeren waar wij zaken mee doen.

We horen met onze sector tot de beste van heel de wereld op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Het is een gemiste kans als we dit niet doorvertellen en laten zien aan de Nederlandse burgers. Deze kwaliteit van de agrarische sector wordt veel te vaak als vanzelfsprekend gezien. We zijn dan ook trots dat we vanaf heden partner zijn van AgriFriends en ons steentje in dit collectief kunnen bijdragen," aldus Math Lemmers, eigenaar van Global Food Group.